ΣΥΡΟΜΕΝΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ

Η ντουλάπα είναι ένα από τα ποιο απαραίτητα έπιπλα σε κάθε σπίτι .Για την κρεβατοκάμαρα ,το χολ, το γραφείο,την αποθήκη και όπου αλλού χρειάζεστε αποθηκευτικό χώρο μπορείτε να βάλετε μία ντουλάπα μελαμίνης με συρόμενες  πόρτες. Τα εσωτερικά κουτιά μιας ντουλάπας είναι συνήθως κατασκευασμένα με λευκή μελαμίνη χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορούν να κατασκευαστούν από οποιαδήποτε χρωματιστή μελαμίνη.Οι ντουλάπες υπνοδωματίων καταλαμβάνουν συνήθως όλο το ύψος και το πλάτος ενός από τους τοίχους του δωματίου γιατί η ανάγκη για αποθηκευτικό χώρο είναι μεγάλη στην κρεβατοκάμαρα.Για κρεβατοκάμαρες που θέλουν να εξοικονομήσουν χώρο η μόνη λύση είναι  μία Ντουλάπα μελαμίνης με συρόμενες πόρτες.Οι συρόμενες ντουλάπες μπορεί να έχουν πόρτες από μελαμίνη ενός ή περισσοτέρων χρωμάτων. Επίσης μπορούν να κατασκευαστούν και πόρτες από γυαλί διαφόρων χρωμάτων.Με την νέα τεχνολογία ψηφιακής εκτύπωσης πάνω σε διάφορα υλικά μπορείτε να δώσετε στις πόρτες σας μια εντελώς μοντέρνα και πρωτοποριακή εμφάνιση.

 

Δημιουργία και Άνεση

Με γνώμονα τις δικές σας ανάγκες, κατασκευάζουμε την ιδανική ντουλάπα έτσι ώστε όλες οι στιγμές σας να είναι άνετες και ευχάριστες με την αισθητική που σας ταιριάζει.

Χάρη στην τεχνολογία, δημιουργούμε απεικόνιση του χώρου σε 3D σχέδια, ώστε να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα για την τελική μορφή μετά την ανακαίνιση της κουζίνας σας.

Πληθώρα επιλογών

  • Ποικιλία σε εσωτερικά κουτιά

  • Μηχανισμοί με φρένο σε όλα τα συρτάρια και τα πορτάκια της ντουλάπας

  • Κρυφός φωτισμός κάτω από τα ντουλάπια με ταινία LED

Επικοινωνήστε Μαζί Μας